Sex

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë se çfarë e bën seksin të paharrueshëm (sipas tyre)

Shkruar nga Anabel

25 Shkurt 2023

 

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë se çfarë e bën seksin
www.shffls.com

 

E dimë që të ka munguar “Kodi i Kuq”, ndaj le të skuqemi bashkë me këto përgjigje, të cilat i morëm nga tema që hapëm në Instagram, e cila kishte lidhje pikërisht me veprimet dhe seksin më të paharrueshëm për ndjekësit tanë.
 
Cilat ishin disa nga përgjigjet?

Ja, pak kripë dhe shumë pasion

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë se çfarë e bën seksin

Dikush që i di prioritetet:

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë se çfarë e bën seksin

Një pendë në krahët e një 'big boy':

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë se çfarë e bën seksin

Një gjuhë e shkathët:

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë se çfarë e bën seksin

"El Unico"!!!

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë se çfarë e bën seksin

I dashuri perfekt:

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë se çfarë e bën seksin

Distanca shton pasionin:

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë se çfarë e bën seksin

Tani, askush nuk do ta shohë trileçen si më parë:

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë se çfarë e bën seksin

Spanja, ky vend i mbushur me bukuroshë:

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë se çfarë e bën seksin

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë se çfarë e bën seksin

Me burrin:

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë se çfarë e bën seksin

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë se çfarë e bën seksin

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë se çfarë e bën seksin

Edhe lepurin, si trileçen, s'do i shohim më njësoj:

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë se çfarë e bën seksin

Bricjapi dhe Ujori kanë kimi veç në seks! 

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë se çfarë e bën seksin

Jo çdo eksperiencë është pozitive:

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë se çfarë e bën seksin

P.S.: Nëse jetoni poshtë gurit dhe nuk i keni bërë follow Anabelit në Instagram, për të lexuar "Kodin e Kuq" dhe gjithçka tjetër, është momenti ta bëni!

Copyright Anabel.al / Ndalohet ribotimi pa lejen e redaksisë.