Moda

1 fund i gjatë xhins, 10+ kombinime të thjeshta dhe plot stil

Shkruar nga Anabel

25 Shkurt 2023

1 fund i gjatë xhins, 10+ kombinime të thjeshta dhe plot stil
@bhmfblog/ Pinterest

Një fund xhins është must për garderobën tënde, ndaj ne të sjellim disa kombinime shumë stylish, të cilat mund t'i kopjosh ose rikrijosh kur të duash.

Me këmishë dhe çizme

1 fund i gjatë xhins, 10+ kombinime të thjeshta dhe plot stil
@WhoWhatWear/ Pinterest

Me crop top dhe xhaketë

1 fund i gjatë xhins, 10+ kombinime të thjeshta dhe plot stil
FakFashion.com

Me bluzë të bardhë dhe xhaketë lëkure

1 fund i gjatë xhins, 10+ kombinime të thjeshta dhe plot stil
thepuhshop.com

Me crop top dhe triko

1 fund i gjatë xhins, 10+ kombinime të thjeshta dhe plot stil
@levandoskism/ Pinterest

Me këmishë të shkurtër

1 fund i gjatë xhins, 10+ kombinime të thjeshta dhe plot stil
@earthtoodeb/ Pinterest

Me golf dhe pallto

1 fund i gjatë xhins, 10+ kombinime të thjeshta dhe plot stil
@112Gem_Bear/ Pinterest

Me golf

1 fund i gjatë xhins, 10+ kombinime të thjeshta dhe plot stil
@urfavremi/ Pinterest

Me xhaketë cropped

1 fund i gjatë xhins, 10+ kombinime të thjeshta dhe plot stil
@breathinglavender/ Pinterest

Me këmishë saten

1 fund i gjatë xhins, 10+ kombinime të thjeshta dhe plot stil
breathinglavender.com

Me xhaketë xhins

1 fund i gjatë xhins, 10+ kombinime të thjeshta dhe plot stil
@whymarj/ Pinterest

Me pulovër

1 fund i gjatë xhins, 10+ kombinime të thjeshta dhe plot stil
@henkiekop/ Pinterest

Me xhaketë aviatori

1 fund i gjatë xhins, 10+ kombinime të thjeshta dhe plot stil
@rachelasoutfits/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: