Astro Fun

Asgjë dhe askush nuk i përshkruan Peshqit më mirë se këto meme

Shkruar nga Anabel

23 Shkurt 2023

Asgjë dhe askush nuk i përshkruan Peshqit më mirë se
Getty/Margie Rischiotto

Ju kemi thënë shumë gjëra për Peshqit, se si janë në zyrë, në dashuri, në marrëdhënie shoqërore dhe komplet vetëm, karakteristikat e tyre, por sot kemi zgjedhur ta ilustrojmë personalitetin e Peshqve me meme.

Për aq kohë sa kam memorie, do ta kujtoj përjetësisht:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????? ??????? ? (@theexistentialpisces)

Nëse nuk e besoni që Peshqit janë ikona mode, kujtoni Rihanna-n:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JustPiscesFeels (@justpiscesfeels)

*Nëse më ka qejf, nuk e dua!*

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JustPiscesFeels (@justpiscesfeels)

Ah, ç'duan Peshqit...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????? ??????? ? (@theexistentialpisces)

Vetëm vibe pozitive:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PISCES ? (@thepiscessign)

1 shenjë, 200 humore:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pisces memes?? (@piscesthingz)

Hakmarrja serviret e ftohtë!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pisces memes (@piscesfhul)

Si duken? Si natë pa hënë.

Si janë? Si rreze drite!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pisces ? (@onlyforpisces)

Ja se ç'do të thotë të jesh Peshqit! 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mind Of A Pisces (@mindofapisces_)

*Vazhdon sikur s'ka ndodhur gjë*

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Divine Spirit Light ??‍??????? (@divine.spirit.light)

Nëse të gjitha këto do ishin profesione, Peshqit do të ishin miliarderë!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pisces Facts | Memes | Zodiacs ? (@piscesfactzodiacs)

Kë të marr e kë të lë?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur Jamie (@arthurjamiegu)

P.S.: Mund t'i bësh screenshot dhe t'ia tregosh miqve. ;)