Moda

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super cool

Shkruar nga Anabel

22 Shkurt 2023

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super
@dailymail/ Pinterest

Kendall Jenner duket gjithmonë yll, pa u munduar fare dhe këto sugjerime, të cilat mund t'i kopjosh ose rikrijosh.

Një bluzë e tejdukshme dhe jumpsuit

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super
@asos/ Pinterest

Pantallona të lirshme dhe bluzë të ngushtë

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super
@istansweetener/ Pinterest

Streçe dhe një xhup oversize

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super
@sunflxwersxo/ Pinterest

Pantallona lëkure dhe një bluzë të tejdukshme

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super
@dailymail/ Pinterest

Pantallona lëkure, bluzë dhe xhaketë oversize

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super
@ayferbaltaci/ Pinterest

Fustan - këmishë dhe çizme të gjata

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super
@ayferbaltaci/ Pinterest

Pantallona lëkure, golf dhe këmishë

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super
@WhoWhatWear/ Pinterest

Fustan i shkurtër, pallto lëkure dhe çizme

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super
Harpeer's Bazzar

Set sportiv

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super
@angelsxdior/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: