Celebrity

Duhet ta shihni Harry Styles që konsumon një pije, por në vend të gotës, përdor atleten!

Shkruar nga Anabel

22 Shkurt 2023

Duhet ta shihni Harry Styles që konsumon një pije, por në vend
BACKGRID AU/BACKGRID

Harry Styles është prezantuar me një traditë jo fort të zakonshme në Australi: Quhet “shoey” dhe përkon me konsumimin një pijeje çfarëdo, por si gotë, përdoret një këpucë. Nëse nuk e bëni dot lidhjen, ju kujtojmë që një traditë e tillë ekziston në Shqipëri dhe ka të bëjë pikërisht me konsumimin e rakisë me opingë.
 
Nejse, Harry shkoi për të kënduar, meqë është në ditët e turit botëror, por kurioziteti s’e la të qetë dhe provoi një nga traditat australiane. Ai hoqi atletet e tij Adidas dhe ja, e piu një shot.

“Kjo është një nga traditat më të neveritshme që kam parë”, tha ai më pas, sigurisht, me shaka. “Ndihem tjetër njeri tani. Ndihem i turpëruar. Një moment kaq i intim, i ndarë me kaq shumë njerëz”, tha ylli botëror duke qeshur.
 
Harry i bashkohet listës së V.I.P-ave që kanë provuar traditën “shoey”, e cila përmban emra si: Machine Gun Kelly, Gerard Butler, Luke Bryan dhe një pjesë e madhe e dasmorëve shqiptarë.
 
Harry, kur të vish në shtëpi, s’të lëmë të ikësh pa u bërë tapë me rakinë tonë, ta harrosh fare traditën australiane.

Artikuj të sugjeruar: