Thonjtë

Prit! Mos lër takim tek estetistja pa parë këto modele thonjsh!

Shkruar nga Anabel

21 Shkurt 2023

Prit! Mos lër takim tek estetistja pa parë këto modele thonjsh!
@WhoWhatWear/ Pinterest

Nëse do të kesh thonj super cool, shih sugjerimet e mëposhtme:

Nëse nuk vendos dot mes french-it, të zezës dhe të bardhës

Prit! Mos lër takim tek estetistja pa parë këto modele thonjsh!
@ngozamay/ Pinterest

Kafe, por jo bazike!

Prit! Mos lër takim tek estetistja pa parë këto modele thonjsh!
@thepinkbrunette/ Pinterest

French dhe kapuçino?

Prit! Mos lër takim tek estetistja pa parë këto modele thonjsh!
@whowhatwearuk/ Pinterest

Lulet më të ëmbla

Prit! Mos lër takim tek estetistja pa parë këto modele thonjsh!
@wonderforest/ Pinterest

Vishnje dhe cute

Prit! Mos lër takim tek estetistja pa parë këto modele thonjsh!
@nails_lover23/ Pinterest

2 ngjyrat më in

Prit! Mos lër takim tek estetistja pa parë këto modele thonjsh!
@WhoWhatWear/ Pinterest

Pak pastel për thonjtë e tu

Prit! Mos lër takim tek estetistja pa parë këto modele thonjsh!
@thetrendspotter/ Pinterest

Kush mund t'i thotë "jo" këtij french-i elegant?

Prit! Mos lër takim tek estetistja pa parë këto modele thonjsh!
@rayamaari/ Pinterest

Nude dhe elegant

Prit! Mos lër takim tek estetistja pa parë këto modele thonjsh!
@society19/ Pinterest

Goth!

Prit! Mos lër takim tek estetistja pa parë këto modele thonjsh!
nailsandinspo.tumblr.com

 

Artikuj të sugjeruar: