Moda

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë mbeten

Shkruar nga Anabel

20 Shkurt 2023

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
Getty Images

Disa veshje dhe aksesorë arrijnë t'i rezistojnë çdo trendi, duke u cilësuar kështu si “të pakoha”. Në fakt, lista me këto veshje është e thjeshtë, bazike dhe përfshin:

Një bluzë të bardhë

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@lakepajamas/ Pinterest

Një kanotierë të bardhë, pas trupit

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@eterne

Xhinset perfekte

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@WhoWhatWear/ Pinterest

Një xhaketë oversize

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@vogueindia/ Pinterest

Streçet e zeza

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@netaporter/ Pinterest

Atletet e rehatshme

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@Kulichao/ Pinterest

Një çantë që shkon me gjithçka

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@WhoWhatWear/ Pinterest

Një golf komod

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@ya708381/ Pinterest

Vathët e preferuar (minimalistë)

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@enroutejewelry/ Pinterest

Një fustan saten

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@ursulapoolefun/ Pinterest

Një xhaketë lëkure

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@fashionfavpin/ Pinterest

Një palë pantallona serioze

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@stylewithgold/ Pinterest

Një fund xhins

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@breathinglavender/ Pinterest

Një pallto të gjatë

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@modedamour/ Pinterest

Një pulovër prej leshi, super e ngrohtë

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@itgirlclothing/ Pinterest

Çizmet e zeza

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@WhoWhatWear/ Pinterest

Në palë sandale/stiletto nude

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@puralopezshoes/ Pinterest

Një këmishë të bardhë

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@sosusiewright/ Pinterest

Një xhup të rehatshëm

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@WhoWhatWear/ Pinterest

Shallin e madh

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë
@holtrenfrew/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: