Red Carpet

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Shkruar nga Anabel

20 Shkurt 2023

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Akademia Britanike e Arteve të Filmit dhe Televizionit (e njohur si BAFTA) riktheu personazhet e njohur në tapetin e kuq. Shihni në vijim disa nga veshjet më magjepsëse të mbrëmjes.

Prince William dhe Kate Middleton

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Florence Pugh

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Rosie Huntington-Witheley

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Leonie Hanne

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Michelle Yeoh

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Cate Blanchett

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Ana de Armas

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Anya Taylor-Joy

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Jodie Turner-Smith

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Carey Mulligan

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Julianne Moore

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Cynthia Erivo

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Ana de Armas

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

HoYeon

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Gugu Mbatha-Raw

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Lily James

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Sophie Turner

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Viola Davis

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Kerry Condon

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Ariana DeBose

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Gwendoline Christie

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Angela Bassett

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Leonie Hanne

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Vick Hope

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Frankie Bridge

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Andreea Cristea

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Munroe Bergdorf

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Vera Wang

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?

Catherine Zeta-Jones

Tapeti i kuq i BAFTA Awards 2023: Si u veshën yjet?