Kinema & TV

Nëse s’ke si e shtyn të dielën: Ca sugjerime serialesh që do të të fiksojnë

Shkruar nga Anabel

19 Shkurt 2023

Nëse s’ke si e shtyn të dielën: Ca sugjerime serialesh

Nëse je në shtëpi dhe s’ke ç’bën, e diela mund të jetë e mërzitshme…ose jo, nëse ke në plan të marrësh në konsideratë serialet që po të sugjerojmë dhe të paktën të heqësh mendjen dhe të argëtohesh.

“Cunk on Earth”

Trailer-in mund ta shohësh këtu.

“You”

Trailer-in mund ta shohësh këtu.

“A Girl and an Astronaut”

Trailer-in mund ta shohësh këtu.

“In Love All Over Again”

Trailer-in mund ta shohësh këtu.

“Community Squad”

Trailer-in mund ta shohësh këtu.

“Shahmaran”

Trailer-in mund ta shohësh këtu.

“The Exchange”

Trailer-in mund ta shohësh këtu.

“I Will Be Your Bloom”

Trailer-in mund ta shohësh këtu.

“Girls5eva”

Trailer-in mund ta shohësh këtu.

Artikuj të sugjeruar: