Moda

Për ditët më të ngrohta: Ca sugjerime veshjesh që mund t’i realizosh pa mundim

Shkruar nga Anabel

19 Shkurt 2023

Për ditët më të ngrohta: Ca sugjerime veshjesh që mund
@footwearnews/ Pinterest

Ditët më të ngrohta janë në prag dhe domosdo, ne të sjellim disa sugjerime që të mos e vrasësh mendjen për kombinimet, por edhe të dukesh yll.

Pantallona të gjera dhe këmishë

Për ditët më të ngrohta: Ca sugjerime veshjesh që mund
@weheartitapp/ Pinterest

Xhinse, golf dhe pardesy

Për ditët më të ngrohta: Ca sugjerime veshjesh që mund
@guitamoda/ Pinterest

Fund, xhaketë lëkure dhe golf

Për ditët më të ngrohta: Ca sugjerime veshjesh që mund
@georgianaa17_/ Pinterest

Fund të shkurtër, xhaletë lëkure, bluzë

Për ditët më të ngrohta: Ca sugjerime veshjesh që mund
@cellajaneblog/ Pinterest

Pantallona të gjera, crop top, xhaketë xhins

Për ditët më të ngrohta: Ca sugjerime veshjesh që mund
@leoncechenalpro/ Pinterest

Kostum dhe crop top

Për ditët më të ngrohta: Ca sugjerime veshjesh që mund
@rachellewagoner/ Pinterest

Pantallona të gjera dhe bluzë e lirshme

Për ditët më të ngrohta: Ca sugjerime veshjesh që mund
@clossfashion0518/ Pinterest

Streçe, bluzë dhe xhaketë

Për ditët më të ngrohta: Ca sugjerime veshjesh që mund
@Franyslook/ Pinterest

Xhinse, këmishë dhe pulovër

Për ditët më të ngrohta: Ca sugjerime veshjesh që mund
@Franyslook/ Pinterest

Pantallona dhe këmishë

Për ditët më të ngrohta: Ca sugjerime veshjesh që mund
@philipsonamanda/ Pinterest

Fustan saten dhe xhaketë

Për ditët më të ngrohta: Ca sugjerime veshjesh që mund
@Franyslook/ Pinterest

Fund saten, golf, xhaketë lëkure

Për ditët më të ngrohta: Ca sugjerime veshjesh që mund
@camcreates818/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: