Street Style

5 xhaketa që bëni mirë t’i keni në garderobë për ditët e ftohta, por me diell!

Shkruar nga Anabel

17 Shkurt 2023

5 xhaketa që bëni mirë t’i keni në garderobë
Photo Credits: Getty Images

Edhe pse është ende ftohtë, ditët me diell kanë filluar të shtohen dhe gradualisht do të ulen edhe temperaturat. Ne ju sugjerojmë të bëni gati xhaketat dhe palltot pranverore dhe të eksploroni pak nga pak me to.

Nëse nuk keni një ide se nga t’ia nisni, përqendrohuni në këto 5 modele bazë.

Xhins, pallto, të gjata, të shkurtra? Ky sezon ka pak a shumë *gjithçka* që ju duhet për të plotësuar stilin tuaj:

#1 - Bomber – dhe versione të ngjashme me të

5 xhaketa që bëni mirë t’i keni në garderobë

#2 - Xhaketa të shkurtra

5 xhaketa që bëni mirë t’i keni në garderobë

#3 - Xhup garash

5 xhaketa që bëni mirë t’i keni në garderobë

#4 - Xhaketa xhins të rehatshme

5 xhaketa që bëni mirë t’i keni në garderobë

#5 - Pallto e gjatë

5 xhaketa që bëni mirë t’i keni në garderobë