Celebrity

Çfarë?! Sipas zërave, ky artist mund të jetë i dashuri i ri i Kendall Jenner

Shkruar nga Anabel

17 Shkurt 2023

Çfarë?! Sipas zërave, ky artist mund të jetë i
Instagram

Sot, në gjërat e çuditshme që gjejmë vërdallë nëpër internet, mësuam se Kendall Jenner mund të jetë lidhur me Bad Bunny! Ky thashethem u bë i ditur nga “DeuxMoi” në Instagram, një llogari e cila deri tani, është burim mjaft i besueshëm, pasi khëm-khëm, ka gjetur për shembull se Emily Ratajkowski ka dalë me Pete Davidson dhe shumë çifte të tjera.

Sipas zërave, Kendall dhe Bad Bunny, emri i vërtetë i së cilit është Benito Antonio Martínez Ocasio, u panë duke u puthur në një club privat në Los Angeles.

Çfarë?! Sipas zërave, ky artist mund të jetë i
Getty Images

Sigurisht, internet (ashtu si ne) mori për kot dhe këto janë disa nga reagimet:

"Unë në këto momente kur shoh se Bad Bunny dhe Kendall janë #trending (në Twitter)"

"Pse të gjithë ju po thoni se Kendall dhe Bad Bunny janë puthur?"

"Jo Benito me Kendall Jenner"

"Bad Bunny...me Kendall Jenner...? Ju lutem, më thoni që është gënjeshtër"

Bad Bunny dhe Kendall janë ndoshta dyshja që s'na shkonte kurrë mendja se do të bëheshin bashkë, por ja që universi ka mënyra të çuditshme për të na surprizuar.

Artikuj të sugjeruar: