Moda

Veshjet e tejdukshme po bëjnë namin! Disa kombinime stylish & elegante

Shkruar nga Anabel

16 Shkurt 2023

Veshjet e tejdukshme po bëjnë namin! Disa kombinime stylish &
@AnotherChill/ Pinterest

Moda, kaq dinamike, me kaq risi. Nëse ke parë pa fund vajza të famshme dhe jo vetëm që çdo ditë e më shumë veshin rroba të tejdukshme (sheer) dhe të ka lindur dëshira të bësh të njëjtën gjë, urdhëro, ja ku të sjellim disa sugjerime:

Me xhinse

Veshjet e tejdukshme po bëjnë namin! Disa kombinime stylish &
@WhoWhatWear/ Pinterest

Me fund të gjatë me fruda

Veshjet e tejdukshme po bëjnë namin! Disa kombinime stylish &
@dailymail/ Pinterest

Me fustan saten

Veshjet e tejdukshme po bëjnë namin! Disa kombinime stylish &
unfancy.com

Me pantallona serioze

Veshjet e tejdukshme po bëjnë namin! Disa kombinime stylish &
@glamourmag/ Pinterest

Një fund i gjatë me xhaketë

Veshjet e tejdukshme po bëjnë namin! Disa kombinime stylish &
@lookfwrd/ Pinterest

Ose pantallona me xhaketë

Veshjet e tejdukshme po bëjnë namin! Disa kombinime stylish &
@asal9492/ Pinterest

Me pantallona lëkure dhe këmishë

Veshjet e tejdukshme po bëjnë namin! Disa kombinime stylish &
@guitamoda/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: