Kinema & TV

10 filma që do të të rikujtojnë që ndonjëherë, është më mirë të jesh single

Shkruar nga Anabel

15 Shkurt 2023

10 filma që do të të rikujtojnë që

Të jesh single, sidomos pasi ke parë gjithë feed-in e Instagram-it tënd të mbushur me foto çiftesh, dedikime dashurie dhe plot trëndafila dhe gjeste romantike, pa diskutim, është paksa e vështirë, por fatmirësisht, ekzistojnë filmat dhe kjo listë me 10 të tillë të rikujton që ndonjëherë, është mëse okay të jesh single.

“Marriage Story”

Shih trailer-in këtu.

“Blue Valentine”

Shih trailer-in këtu.

“Frances Ha”

Shih trailer-in këtu.

“The Women”

Shih trailer-in këtu.

“Hustlers”

Shih trailer-in këtu.

“Booksmart”

Shih trailer-in këtu.

“Little Women”

Shih trailer-in këtu.

“Girls Trip”

Shih trailer-in këtu.

“Animals”

Shih trailer-in këtu.

“Eternal Sunshine of the Spotless Mind”

Shih trailer-in këtu.

Artikuj të sugjeruar: