Moda

Disa kombinime të thjeshta për mbrëmjen e sotme ;)

Shkruar nga Anabel

14 Shkurt 2023

Disa kombinime të thjeshta për mbrëmjen e sotme ;)
@valebarraza21/ Pinterest

Shën Valentini erdhi dhe po ashtu, edhe sugjerimet tona për disa veshje për mbrëmjen e sotme.

Xhinse dhe një këmishë të kuqe

Disa kombinime të thjeshta për mbrëmjen e sotme ;)
@ColorMeFall/ Pinterest

Pantallona të zeza, të gjera, korse, sandale dhe pellush

Disa kombinime të thjeshta për mbrëmjen e sotme ;)
@stargirl55055/ Pinterest

Fund, bluzë dhe çizme të zeza

Disa kombinime të thjeshta për mbrëmjen e sotme ;)
@METAPHORICJIZM/ Pinterest

Fund, pulovër, xhup oversize dhe çizme

Disa kombinime të thjeshta për mbrëmjen e sotme ;)
@pumpkinmelii/ Pinterest

Pantallona lëkurë, korse dhe pallto lëkurë

Disa kombinime të thjeshta për mbrëmjen e sotme ;)
@cindyyzou/ Pinterest

Fustan klasik, i gjatë

Disa kombinime të thjeshta për mbrëmjen e sotme ;)
@maariaacaano_/ Pinterest

Fustan i shkurtër, elegant

Disa kombinime të thjeshta për mbrëmjen e sotme ;)
@ahgfytcv/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: