Social Buzz

Reagimet e njerëzve për performancën e Rihanna-s në Super Bowl

Shkruar nga Anabel

13 Shkurt 2023

Reagimet e njerëzve për performancën e Rihanna-s në Super

Rihanna u shfaq për herë të parë në skenë pas disa vitesh dhe njerëzit nuk i mbajtën dot lotët. Shihni në vijim disa nga reagimet më epike të njerëzve gjatë dhe pas performancës së saj në Super Bowl halftime show.

Unë kur Rihanna u shfaq në skenë:

Reagimi im kur kënga e parë e Rihanna-s është "B*** Better Have My Money":

Megjithëse, skenografia dukej e njohur:

Rihanna dhe kërcimtarët e saj:

Të gjithë ne që përpiqemi të shohin nëse Rihanna është sërish shtatzënë:

Unë kur kuptova që Rihanna është përsëri shtatzënë dhe nuk do të kemi kurrë një album tjetër:

Ajo promovoi Fenty-n sigurisht!

A$AP Rocky u pa në audiencë:

Unë kur Rihanna përfundoi performancën:

Përshkruani me një fjalë pjesën SuperBowl me Rihanna-n:

Sigurisht që pati edhe nga ata që mbetën të zhgënjyer nga performanca e RiRi-t, sepse sipas tyre nuk kishte energjinë që pritej. Mirëpo, duket se në pjesën më të madhe, njerëzit kanë vlerësuar këngët, kërcimtarët e skenografinë, por mbi të gjitha Rihanna-n që guxoi të performonte në një platformë që varej në ajër, ndonëse është shtatzënë.