Celebrity

Foto dhe video: Shihni performancën e Rihanna-s në Super Bowl halftime show

Shkruar nga Anabel

13 Shkurt 2023

Foto dhe video: Shihni performancën e Rihanna-s në Super Bowl halftime

Super Bowl halftime show – shfaqja pas pjesës së parë në ngarjen më të rëndësishme të futbollit amerikan – u hap me “B**** Better Have My Money". Rihanna u shfaq në skenë duke qëndruar sipër një platforme.

Në vijim, ajo performoi “Where Have You Been”, “Only Girls (In the world)”, “We Found Love”, “Rude boy”, “Work”, “Wild thoughts”, “Birthday Cake (instrumental) / Pour It Up”, “All of the Lights”, “Run This Town” dhe “Umbrella”.

Foto dhe video: Shihni performancën e Rihanna-s në Super Bowl halftime
Foto: Matt Slocum/AP

Performanca e Rihanna-s u mbyll me “Diamonds”. Gjatë performancës, nisën aludimet se ajo ishte shtatzënë, lajm që u konfirmua nga përfaqësues të saj.

Foto dhe video: Shihni performancën e Rihanna-s në Super Bowl halftime
Foto: David J. Phillip/AP

Një pamje e gjerë e performancës në stadiumin State Farm.

Foto dhe video: Shihni performancën e Rihanna-s në Super Bowl halftime
Foto: David J. Phillip/AP
Foto dhe video: Shihni performancën e Rihanna-s në Super Bowl halftime
Foto: Caitlin O'Hara/Reuters

Rihanna performoi me dhjetëra kërcimtarë.

Foto dhe video: Shihni performancën e Rihanna-s në Super Bowl halftime
Foto: Anthony Behar/Sipa USA/AP

Rihanna filloi shfaqjen në një platformë që qëndronte e varur në ajër.

Foto dhe video: Shihni performancën e Rihanna-s në Super Bowl halftime
Foto: Ezra Shaw/Getty Images

Rihanna para shfaqjes:

Foto dhe video: Shihni performancën e Rihanna-s në Super Bowl halftime
Foto: Seth Wenig/AP

Videon e plotë e ndiqni këtu.