Moda

Për ty që nuk heq dot dorë nga këmishat: Disa kombinime stylish për ditët e dimrit

Shkruar nga Anabel

11 Shkurt 2023

Për ty që nuk heq dot dorë nga këmishat: Disa kombinime
@lornelasmauricio/ Pinterest

Këmishat janë gjithnjë në modë dhe të mirëkuptojmë totalisht kur ti do t’i veshësh në çdo stinë. E dimë që është pak e vështirë t’i kombinosh në dimër, ndaj ja ku i ke disa ide:

Me bluzë, pantallona serioze dhe pallto

Për ty që nuk heq dot dorë nga këmishat: Disa kombinime
@gxth__b1tch/ Pinterest

Me xhaketë lëkure dhe çizme të gjata:

Për ty që nuk heq dot dorë nga këmishat: Disa kombinime
@ammsobv/ Pinterest

Pantallona dhe pallto:

Për ty që nuk heq dot dorë nga këmishat: Disa kombinime
@yxzras/ Pinterest

Pantallona të gjera, pulovër dhe pallto:

Për ty që nuk heq dot dorë nga këmishat: Disa kombinime
@aracelipaola/ Pinterest

Pantallona serioze dhe pulovër:

Për ty që nuk heq dot dorë nga këmishat: Disa kombinime
Pinterest

Xhinse dhe xhaketë:

Për ty që nuk heq dot dorë nga këmishat: Disa kombinime
@rebeccastanclif/ Pinterest

Xhinse dhe pulovër:

Për ty që nuk heq dot dorë nga këmishat: Disa kombinime
@coastmichelle/ Pinterest

Pantallona të lirshme dhe xhaketë:

Për ty që nuk heq dot dorë nga këmishat: Disa kombinime
@LaDameTheLabel/ Pinterest

Pantallona serioze, këmishë crop dhe xhaketë e shkurtër:

Për ty që nuk heq dot dorë nga këmishat: Disa kombinime
Pinterest

Pantallona të gjera dhe pulovër pa mëngë:

Për ty që nuk heq dot dorë nga këmishat: Disa kombinime
@anjalibart/ Pinterest

Bluzë sportive dhe pantallona lëkure:

Për ty që nuk heq dot dorë nga këmishat: Disa kombinime
@sawssandanna/ Pinterest

Fund i shkurtër dhe xhaketë:

Për ty që nuk heq dot dorë nga këmishat: Disa kombinime
@anahsclara/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: