Moda

UGGs gjithnjë në modë: Disa mënyra si t’i kombinosh çizmet më të ngrohta

Shkruar nga Anabel

10 Shkurt 2023

UGGs gjithnjë në modë: Disa mënyra si t’i kombinosh
@gleeeya/ Pinterest

Vitet kalojnë, ama UGGs mbeten gjithnjë zgjedhja e parë. Të ngrohta dhe të rehatshme, këto çizme bëjnë përherë namin në dimër, ndaj ja ku i ke disa kombinime:

Kostum serioz, pallto dhe shall i madh

UGGs gjithnjë në modë: Disa mënyra si t’i kombinosh
@ninkiman/ Pinterest

Streçe, bluzë, xhup pa mëngë

UGGs gjithnjë në modë: Disa mënyra si t’i kombinosh
@itzzz_kiley/ Pinterest

Kostum sportiv

UGGs gjithnjë në modë: Disa mënyra si t’i kombinosh
@InfatuatedwithFashion/ Pinterest

Tuta dhe pulovër

UGGs gjithnjë në modë: Disa mënyra si t’i kombinosh
shopltk.com/ Pinterest

Streçe, bluzë dhe xhup

UGGs gjithnjë në modë: Disa mënyra si t’i kombinosh
@WhoWhatWear/ Pinterest

Xhup, xhinse boyfriend dhe shall

UGGs gjithnjë në modë: Disa mënyra si t’i kombinosh
@bayandinaaa/ Pinterest

Pulovër dhe xhinse boyfriend

UGGs gjithnjë në modë: Disa mënyra si t’i kombinosh
@DarbyMakes/ Pinterest

Xhinse boyfriend dhe pellush

UGGs gjithnjë në modë: Disa mënyra si t’i kombinosh
@sheerluxe/ Pinterest

Xhaketë oversized dhe pantallona të gjera

UGGs gjithnjë në modë: Disa mënyra si t’i kombinosh
@babyspice666_/ Pinterest

Bluzë me kapuç dhe xhinse boyfriend

UGGs gjithnjë në modë: Disa mënyra si t’i kombinosh
@briannejades/ Pinterest

Fund dhe pulovër

UGGs gjithnjë në modë: Disa mënyra si t’i kombinosh
@lorbnsn/ Pinterest

Xhinse boyfriend dhe xhaketë aviatori

UGGs gjithnjë në modë: Disa mënyra si t’i kombinosh
@InfatuatedwithFashion/ Pinterest

Pantallona, golf dhe pallto të gjatë

UGGs gjithnjë në modë: Disa mënyra si t’i kombinosh
@thisisglamorous/ Pinterest

 Artikuj të sugjeruar: