Celebrity

Këto janë tashmë ndjesitë e princit William mbi librin dhe rrëfimet e të vëllait, sipas burimeve

Shkruar nga Anabel

9 Shkurt 2023

Këto janë tashmë ndjesitë e princit William mbi librin dhe
Getty

Ndonëse kanë kaluar disa javë nga botimi i librit “Spare” me kujtimet e princit Harry, vëllai i tij, William, vijon të jetë i tërbuar me ato që ka shkruar Harry në libër.
 
“William është më i mërzituri dhe që të qetësohet, ka nevojë për kohë”, tha një burim për “People”.
 
“Ai (në libër) është përshkruar si një person gjaknxehtë dhe jo shumë dashamirës. Unë s’mendoj se do të tërhiqet. Ata duhet të pranojnë që i shohin gjërat ndryshe”, shtoi burimi.
 
Nga ana tjetër, Charles do që gjërat të qetësohen, përpara kurorëzimit të tij, që do të zhvillohet më 6 maj. “Është një moment kaq i rëndësishëm për Charles dhe ai do të donte që djali i tij, Harry, të ishte prezent në kurorëzim”, thotë burimi.
 
“Ai do të donte ta kthente Harry-n në familje. Nëse nuk e zgjidhin këtë çështje, (kjo histori) do të jetë gjithnjë pjesë e mbretërimit të Charles, për mënyrën se si e la familjen të ndarë. Ai ka pasur gjithnjë reputacionin e një prindi të distancuar dhe do të jetë e tmerrshme nëse kjo (gjendje) do të vijojë”, përfundoi burimi.

Charles mund të dojë t’i rilidhë urat e komunikimit dhe të familjes, ama William sikur s’po na duket shumë bashkëpunues. Nejse, të shohim si do të shkojë drama. ¯\_(?)_/¯ 

Në fakt, Harry, përpos librit, ka dhënë edhe disa intervista dhe ka rrëfyer situata për të cilat pallati mbretëror ende nuk është shprehur, por me siguri, nuk është se i ka mirëpritur.

 
Artikuj të sugjeruar: