Celebrity Style

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe në ditët e sotme!

Shkruar nga Anabel

8 Shkurt 2023

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe
Photo Credits: Friends, Bright, Kauffman, Crane Productions

Përgjatë 10 sezoneve, ndërsa “Friends” transmetohej në ekranet televizive në mijëra e mijëra shtëpi, sitcom-i shërbeu edhe si një kronikë e jashtëzakonshme e modës. Në çdo episod, Monica, Rachel dhe Phoebe qëndronin në kafenenë e tyre të preferuar, shkonin në takime dhe në punë, gjithmonë me veshje unike.

Këtu do të gjeni 18 prej veshjeje të tyre më të mira, që duken po kaq të bukura edhe dekada më vonë.

#18

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe

#17

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe

#16

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe

#15

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe

#14

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe

#13

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe

#12

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe

#11

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe

#10

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe

#9

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe

#8

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe

#7

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe

#6

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe

#5

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe

#4

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe

#3

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe

#2

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe

#1

15+ veshje nga "Friends” që duken kaq “in” edhe

Burimi: Bright Side