Showbiz dhe TV

Did Kevin send a drone to Luiz?

Shkruar nga Anabel

7 Shkurt 2023

Did Kevin send a drone to Luiz?

Kevin was expelled from "BBVA" because of the famous slap against Luiz, after some fierce debates. However, a video is circulating everywhere on the network where a drone with a photo of Luiz and Kevin is shown and where it is written "I have you, Jean...and you know" in Italian.

Did Kevin send a drone to Luiz?
 
Immediately, people began to allude that the drone was sent by Kevin, in support of Luiz. Inside the house there was also a discussion inside the house between Luiz and Olta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kejvina Kthella?? (@_kejvinakthella)

Luizi ishte i mendimit se dronin e ka sjellë Kejvina dhe tha se “ma ka premtuar para se të dilte jashtë”. Olta i tha të mos bëhej naiv, pasi Kejvinën e nxorri pikërisht Luizi, pas debatit dhe shpullës.
 
Luizi shtoi se Olta dhe Tea i “bënë gjyqin” Kejvinës dhe pikërisht ato e nxorrën jashtë shtëpisë.
 
“Ju e frytë shumë dhe i bëtë gropën” u shpreh Luizi, ndërkohë që Olta dhe Tea e kundërshtuan.
 
Një arsye pse njerëzit mendojnë se dronin e nisi Kejvina është sepse ajo i kishte bërë edhe follow në Instagram Luizit, pas daljes nga shtëpia e famshme. (Tanimë, Kejvina ka mbyllur llogarinë e saj në Instagram).
 
Tani, nuk dimë ç’të mendojmë, ndaj na duhet edhe opinioni yt!

Poll

Artikuj të sugjeruar:

 

MOS I HUMBISNI