Marredhenie

Për lidhjet në distancë: Si ta festosh Shën Valentinin kur personi yt i zemrës është larg

Shkruar nga Anabel

7 Shkurt 2023

Për lidhjet në distancë: Si ta festosh Shën Valentinin kur
UNSPLASH | JIAQI ZHOU

Të kesh një lidhje në distancë, pa dyshim është sfiduese, ama, në ditën e Shën Valentinit është edhe më e vështirë.

Gjithsesi, edhe nëse je larg partnerit/es fizikisht, mund të “afroheni” përmes këtyre mënyrave:

Një date romantik përmes FaceTime.

Bëji një playlistë me këngët më romantike.

Dërgoji një dhuratë të personalizuar dhe kuptimplotë.

Krijo një libër me kujtime dhe dërgoja/ tregoja përmes kamerës.

Shkruani një letër të ndjerë dashurie dhe lexojani njëri-tjetrit.

Bëj një prezantim në PowerPoint me të gjithë lidhjen tuaj dhe me gjërat fantastike që adhuroni te personi tjetër.

Shikoni një film përmes Discord-it.

Flisni derisa t’ju zërë gjumi.

Artikuj të sugjeruar: