Moda

Disa mënyra se si të kombinosh xhupin tënd oversize

Shkruar nga Anabel

7 Shkurt 2023

Disa mënyra se si të kombinosh xhupin tënd oversize
@helenngetnet/ Pinterest

Në këtë periudhë të duhet patjetër xhupi oversize dhe këto ide kombinimi:

Me xhinse të zeza

Disa mënyra se si të kombinosh xhupin tënd oversize
@CatherineTheja/ Pinterest

Me pantallona lëkurë

Disa mënyra se si të kombinosh xhupin tënd oversize
@graciejeannn/ Pinterest

Me tuta

Disa mënyra se si të kombinosh xhupin tënd oversize
@ChanelRata/ Pinterest

Me pantallona serioze dhe golf

Disa mënyra se si të kombinosh xhupin tënd oversize
@shoplookio/ Pinterest

Jumpsuit dhe çizme

Disa mënyra se si të kombinosh xhupin tënd oversize
@elenaasavva/ Pinterest

Me xhinse në ngjyrë të bardhë

Disa mënyra se si të kombinosh xhupin tënd oversize
@aneezakazmi7/ Pinterest

Me xhinse boyfriend

Disa mënyra se si të kombinosh xhupin tënd oversize
Pinterest

Streçe, bluzë me kapuç

Disa mënyra se si të kombinosh xhupin tënd oversize
@weheartitapp/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: