Kinema & TV

Sipas ndjekësve të Anabel, këto janë serialet që duhet t’i shohësh patjetër

Shkruar nga Anabel

6 Shkurt 2023

Sipas ndjekësve të Anabel, këto janë serialet që duhet
Netflix

Të gjithë e dinë: Anabel në Instagram ka një komunitet të gjerë njerëzish që ndajnë shpeshherë me ne historitë, mendimeve dhe sugjerimet e tyre. Këtë herë, na kanë treguar disa nga serialet që duhet t’i shohësh patjetër:

#1

Sipas ndjekësve të Anabel, këto janë serialet që duhet

#2

Sipas ndjekësve të Anabel, këto janë serialet që duhet

#3

Sipas ndjekësve të Anabel, këto janë serialet që duhet

#4

Sipas ndjekësve të Anabel, këto janë serialet që duhet

#5

Sipas ndjekësve të Anabel, këto janë serialet që duhet

#6

Sipas ndjekësve të Anabel, këto janë serialet që duhet

#7

Sipas ndjekësve të Anabel, këto janë serialet që duhet

#8

Sipas ndjekësve të Anabel, këto janë serialet që duhet

#9

Sipas ndjekësve të Anabel, këto janë serialet që duhet

#10

Sipas ndjekësve të Anabel, këto janë serialet që duhet

Këto janë serialet më të sugjeruar:

"The Last of Us"

"Little Women"

"The Boys"

"Fauda"

"Manifest"

"Cunk on Earth"

"The White Lotus"

Artikuj të sugjeruar: