Celebrity

Taylor Swift është ish-i mbështetës që duam në jetë

Shkruar nga Anabel

6 Shkurt 2023

Taylor Swift është ish-i mbështetës që duam në
Getty Images

Taylor Swift dhe Harry Styles u lidhën, u ndanë, Tay i dedikoi disa këngë dhe më pas sikur u harruan, për t’u rikthyer në qendër të vëmendjes në një çast shumë të lezetshëm në ceremoninë e Grammys.
 
Taylor u pa duke duartrokitur me shumë dashuri ish-in e saj, Harry kur ai mori çmimin “Best Pop Vocal Album” dhe më pas po kërcente dhe argëtohej me performancën e tij.
 
Sigurisht, Twitter-it nuk i shpëtoi ky moment:

Më pas, ata u fotografuan duke bërë një "pakt" të tillë:

Taylor Swift është ish-i mbështetës që duam në
Getty Images

Edhe më praaanë:

Taylor Swift është ish-i mbështetës që duam në
Getty Images

Tay dhe Harry u lidhën në vitin 2012 dhe u ndanë në fillim të 2013-ës. Në albumin “1989”, u tha se Tay i kishte dedikuar disa këngë Harry-t, ndërsa ky i fundit nuk i komentoi, por u shpreh se Taylor është një tekstshkruese shumë e mirë dhe se vetë ai është shumë i nderuar që është frymëzim për të.

Nejse, tani e dimë që kanë një raport të mirë me njëri-tjetrin.

Artikuj të sugjeruar: