Style Tips

Për ditët e acarta që të presin: Disa kombinime të ngrohta, plot stil, sugjeruar nga gocat shqiptare

Shkruar nga Anabel

5 Shkurt 2023

 

Për ditët e acarta që të presin: Disa kombinime të
Instagram

E ke parë motin në aplikacionin në telefon? I ke dëgjuar parashikimet e temperaturave? Nëse jo, t’i themi ne: Do të jetë acar! Ok, pas këtij lajmi të keq, të japim ca ide se si të vishesh me stil në këto ditë sfiduese:
 
Lori Hoxha

Për ditët e acarta që të presin: Disa kombinime të
Instagram

Një pallto e gjatë, golf dhe pantallona.

Sarah Berisha

Për ditët e acarta që të presin: Disa kombinime të
Instagram

Xhinse, çizme dhe xhaketë aviatori.

Fjoralba Ponari

Për ditët e acarta që të presin: Disa kombinime të
Instagram

Xhup i trashë, këmishë, pulovër, pantallona dhe kambale.

Bora Zemani

Për ditët e acarta që të presin: Disa kombinime të
Instagram

Kostum të trashë, xhup dhe kapuç.

Era Istrefi

Për ditët e acarta që të presin: Disa kombinime të
Instagram

Xhinse boyfriend dhe xhup i trashë.

Nevina Shtylla

Për ditët e acarta që të presin: Disa kombinime të
Instagram

Pantallona serioze, pulovër dhe pallto.

Sara Kolami

Për ditët e acarta që të presin: Disa kombinime të
Instagram

Streçe të trasha, golf dhe pellush.

Orinda Huta

Për ditët e acarta që të presin: Disa kombinime të
Instagram

Xhinse, golf, atlete dhe pellush i gjatë, i ngrohtë.

Artikuj të sugjeruar: