Astro Fun

How does the Full Moon in Leo affect your sign?

Shkruar nga Anabel

5 Shkurt 2023

How does the Full Moon in Leo affect your sign?
Getty/Margie Rischiotto

Today (February 5th), the Full Moon in Leo will interact with the Sun in Aquarius. Since Aquarius is a sign that, according to Greek mythology, is associated with Kronos, the god of time, it is time to take stock of where you started and what you have achieved during this period.

Find out below how the Full Moon in Leo affects your sign:

Aries

It seems to us that you have somewhat forgotten the impact you have on the world. Take the right time to regain your strength and energy. You are not responsible for every problem that happens around you, but for how you manage your time and where you focus your attention, you are totally responsible. Think, plan, act!

Taurus

Anger can lead you to self-destruction, dear Taurus. Throughout this period that has tested your nerves, you may have realized that your energy has suffered great damage.

No matter how bad you feel, keep moving forward and healing by keeping good friends close to you, having important conversations, and embracing healthy habits.

Gemini

Don't express your purest love to people who don't deserve it, or worse yet, don't even notice. These people know that you love them, they understand your feelings very well, but now close, they have no plans to change their minds. On this Full Moon, be more aware of how you express yourself and when necessary, be silent.

The crab

Çfarë periudhe e mrekullueshme për të identifikuar vlerat dhe parimet e tua, e dashur Gaforre! Konfliktin dhe gjithçka përreth, do të kesh mundësi ta shohësh në një qasje tjetër, e cila me shumë gjasa do të të lëndojë pak. Gjithsesi, merr kohën e duhur që të prekesh, lëndohesh dhe shërohesh.

Luani

Ti mund të kesh qëllimet më të mira ndaj dikujt dhe sigurisht, ndaj vetes dhe kjo Hënë e plotë të ndihmon shumë që të shkëputesh nga situata që të acarojnë.

Universi do të të prezantojë me mënyra të reja dëshpërimi dhe zhgënjimi që vijnë pikërisht nga njerëzit. Do apo nuk do ti, ky është një rregull universal dhe edhe Luani nuk bën përjashtime. Kjo periudhë do të të ndihmojë të reflektosh, ndryshosh dhe të transformohesh.

Virgjëresha

Të jetosh me fiksime është e vështirë, apo jo? Nëse kjo mënyrë jetese nuk të përshtatet, ndryshoje Virgjëreshë. Shkëputu nga situata, bëj gjëra të tjera, sepse ti nuk je një pemë dhe mund të lëvizësh.

E dimë, të ndryshosh rutinën tënde është e vështirë, por ndoshta ka ardhur momenti të hedhësh një sy mbi gjendjen momentale. Ji më vigjilent/e ndaj mendimeve të tua dhe konsidero gjërat për të cilat ke vërtet nevojë.
 
Peshorja

Edhe ti Peshore, merr ca shënime nga blloku i Virgjëreshës (sepse e dimë që e ka një të tillë). Gjatë kësaj periudhe, do të duhet t’i kushtosh më shumë kohë vetes.

A i ke kushtuar mjaftueshëm kohë kreativitetit, mendjes, shëndetit tënd dhe e ke lënë veten në plan të dytë për të përmbushur dëshirat e të tjerëve rreth teje? Nëse po, ka ardhur momenti të ndryshosh. Hëna e plotë është një thirrje që të fokusohesh te vetja dhe t’i japësh asaj gjithë vëmendjen që meriton.
 
Akrepi

Je bërë paksa hipokrit/e! Nuk po shpreh mendimet e tua dhe ato që ndjen në të vërtetë. Je bërë paragjykues/e, ke frikë nga shumë gjëra dhe je bërë një person i athët. Kjo athtësi ka çuar edhe në bullizëm ndaj njerëzve që të rrethojnë.

A është kjo ajo që do Akrep? Çfarëdo lloj gjëje që të të ketë lënduar, mund të themi që të ka bërë shumë dëm dhe po e reflekton kudo. Këtë periudhë, rimerr forcën tënde dhe shfaqu Akrepi misterioz, inteligjent dhe plot vetëbesim. Shfaqu Akrepi që je!
 
Shigjetari

Mënyra se si e shpreh veten është më e plotfuqishme se çdo fjalë që mund të thuash. Në një botë ku bisedat janë zëvendësuar me mesazhet, ti bëj të kundërtën: Kërko kontakt njerëzor. Ndaj idetë, pikëpamjet, përshtypjet e tua me njerëz interesantë.
 
Bricjapi

Jo, Bricjap! Mjaft mendove se ke dështuar dhe se nuk po fiton. Koha punon në mënyra misterioze dhe ndonjëherë, dështimet janë mësime shumë të vyera.

Ku është Bricjapi që ne njohim? Që nuk heq dorë nga asgjë dhe që ka durimin që të gjithë shenjat e kanë zili? Kupto që gjithçka është pjesë e një procesi dhe mos vono të orientosh velat në drejtimin e duhur.
 
Ujori

Mos ke etje Ujor? Domosdo! Sepse prej shumë kohësh ke zbrazur gotën tënde dhe ke mbushur atë të të tjerëve. Të gjithë e dinë që uji është resurs, por do shumë punë dhe nerva për ta rimbushur.

Don't forget that you are only human and you can get tired and say "no" to things you don't feel like doing. Just push your limits and do what you do best: Challenge yourself and expand your knowledge.
 
Pisces

Maybe you need to slow down a bit so you can enjoy everything and fill your soul with joy.

This Full Moon helps you overcome difficult situations that you have been avoiding for a long time. Face yourself and fulfill your desires. Once you recognize the dark parts of yourself, you will be able to change the narrative.

Suggested articles:

 

MOS I HUMBISNI