Muzika

Këngët më të dëgjuara të janarit! Lista e Eurovision: 2 këngë shqiptare në Top 10

Shkruar nga Anabel

3 Shkurt 2023

Këngët më të dëgjuara të janarit! Lista e

Çdo muaj, Eurovision Song Contest në YouTube publikon listën me 20 këngët më të dëgjuara të muajit. Në janar, rezulton që dy këngë shqiptarë janë në Top 10.

Në vendin e dhjetë renditet “Duje” – Albina & Familja Kelmendi. “Duje” ishte kënga më e votuar nga publiku në “Festivalin e Këngës” dhe do të përfaqësojë Shqipërinë në Eurovision 2023.

Këngët më të dëgjuara të janarit! Lista e

Në vendin e dytë, siç mund ta merrni me mend, qëndron “Zjarr e ftohtë” – Luiz Ejlli. Me këtë këngë, i shoqëruar nga Petrit Lulo, Ejlli përfaqësoi Shqipërinë në Eurovision në vitin 2006.

Rikthimi në vëmendje i këngës lidhet me popullaritetin e tij muajin e fundit, pasuar padyshim nga interesi i njerëzve për këngët e tij.