Flokët

Prit, çfaaarëë?! Njerëzit janë konfuzë mbi mënyrën se si Bella Hadid kapi flokët me…flokë

Shkruar nga Anabel

2 Shkurt 2023

Prit, çfaaarëë?! Njerëzit janë konfuzë mbi
TikTok

“Si dreqin e kapi flokët Bella?!” është pyetja që mundon rishtazi njerëzit në TikTok. Bella Hadid postoi një video me audio-n e “Affirmation Song” nga Snoop Dog dhe ndërkohë, po kapte flokët.

Njerëzit menjëherë vunë re që modelja, në fakt, nuk po përdorte as llastik dhe as kapëse flokësh, por vetë flokët e saj. Sigurisht, u konfuzuan dhe shtruan pyetjen se si arriti modelja të kapte flokët?

Komentuesit janë konfuzë dhe s'u vëmë dot faj.

Prit, çfaaarëë?! Njerëzit janë konfuzë mbi

Prit, çfaaarëë?! Njerëzit janë konfuzë mbi 

Prit, çfaaarëë?! Njerëzit janë konfuzë mbi

Prit, çfaaarëë?! Njerëzit janë konfuzë mbi

Dikush, mbase e dha një përgjigje: "Ajo është Bella Hadid, mund të bëjë gjithçka", por prapë, sikur s'na bind:

Prit, çfaaarëë?! Njerëzit janë konfuzë mbi

Deri tani, mbetet enigmë, megjithatë kemi shpresa që Bella do t’i shohë komentet dhe do të na tregojë mënyrën përmes një video tutorial.

Artikuj të sugjeruar: