Kinema & TV

Nëse do të shohësh diçka ndryshe: Këto janë serialet më të mira (deri tani)

Shkruar nga Anabel

1 Shkurt 2023

Nëse do të shohësh diçka ndryshe: Këto janë
Youtube

Viti 2023 ka sjellë risi të jashtëzakonshme në botën e kinemasë dhe ne kemi përzgjedhur një listë me serialet më të mira deri më tani:
 
“The Last Of Us”

Shihni trailer-in këtu.

“Dear Edward”

Shihni trailer-in këtu.

“Poker Face”

Shihni trailer-in këtu.

“Stonehouse”

Shihni trailer-in këtu.

“Fauda”

Shihni trailer-in këtu.

“Yellowjackets”

Shihni trailer-in këtu.

“Love and Death”

Shihni trailer-in këtu.

“Beef”

Shihni trailer-in këtu.

“Tiny Beautiful Things”

Shihni trailer-in këtu.

“The Idol”

Shihni trailer-in këtu.

“And Just Like That”

Shihni trailer-in këtu.

“The Order”

Shihni trailer-in këtu.

“Shrinking”

Shihni trailer-in këtu.

“The White Lotus”

Shihni trailer-in këtu.

“Ginny & Georgia”

Shihni trailer-in këtu.

Artikuj të sugjeruar: