Numerologji

2/3/2023: Pse për numerologët kjo është një ditë kaq fatsjellëse dhe ç'duhet të bëni ju

Shkruar nga Anabel

30 Janar 2023

2/3/2023: Pse për numerologët kjo është një ditë

Që nga 22 janari, të gjithë planetët po lëvizin drejtpërdrejt (pra, asnjëri prej tyre nuk është në prapavijër), dhe me hyrjen në muajin shkurt, na jepet një datë që me rëndësi unike numerologjike: 3 shkurt ose 2/3/2023. 

Sipas numerologjisë, kjo datë ka një energji të veçantë duke na inkurajuar të mendojmë më shumë për qëllimet tona dhe të shkojmë pas tyre.

Pothuajse si një numër engjëlli, numri 2323 shfaqet në formën e datës 2/3/23. 

Sidoqoftë, në numerologji, datat interpretohen në të vërtetë bazuar në shumën e shifrave të tyre, të cilat mblidhen së bashku derisa të arrihet një numër njëshifror. Pra, 2/3/2023 është një datë që mishëron energjinë numerologjike të numrit 3, sepse 2+3+2+0+2+3=12 dhe 1+2=3.

Ky numër, 3, në përgjithësi është një ogur i mirësisë, krijimtarisë dhe kuriozitetit.

Numerologu Remington Donovan, thotë:

"Numri 3 është i sigurt, i drejtpërdrejtë dhe i bën gjërat të lëvizin."

Kjo ditë është perfektja për të shkruar ëndrrat apo planet tuaja, për të vendosur një qëllim të qartë dhe të guximshëm, për të medituar dhe për të qenë falenderues.

Kjo ditë ju ofron dhe një mundësi për të reflektuar me veten, të shkuarën dhe të ardhmen. 

Mbajeni shënim që tani dhe mos harroni ta shfrytëzoni si duhet!