Celebrity

Pamela Anderson thotë se ka parë (& ndihmuar paksa) Jack Nicholson duke kryer marrëdhënie treshe

Shkruar nga Anabel

28 Janar 2023

Pamela Anderson thotë se ka parë (& ndihmuar paksa) Jack Nicholson
TOM WARGACKI/WIREIMAGE

Pamela Anderson do të botojë librin e saj “Love, Paloma” dhe në faqet e tij, ka disa histori të çmeeendura. Si për shembull, kjo, kur padashje pa Jack Nicholson, i cili ishte duke kryer marrëdhënie treshe në tualetin e rezidencës së famshme të “Playboy”.
 
“Me z. Nicholson ishin edhe dy gra të bukura. Të gjithë po qeshnin, përplaseshin në mur, putheshin, preknin njëri-tjetrin. Unë kalova për të parë veten në pasqyrë, u përkula mbi lavaman dhe rregullova shkëlqyesin e buzëve. U mundova të mos shihja, por nuk e mbajta dot veten dhe pashë nga reflektimi”, kujtoi Pamela.
 
“Mendoj se kjo e çoi atë (Nicholson) në përfundimin e aktit, pasi bëri një zhurmë të çuditshme dhe qesharake, buzëqeshi dhe tha: “Faleminderit, e dashur”, shtoi ajo.
 
Ajo i cilësoi aktet e ndodhura në “Playboy Mansion” si “liri absolute”, duke mos e specifikuar periudhën kur kjo ngjarje ka ndodhur. Anderson ishte një modele mjaft e njohur për revistën “Playboy” dhe ka qenë në plot 11 kopertina në historinë 60-vjeçare të revistës.

Artikuj të sugjeruar:

 

MOS I HUMBISNI