Muzika

Njihu me albumet më të mira të 2023-shit, deri më tani

Shkruar nga Anabel

28 Janar 2023

Njihu me albumet më të mira të 2023-shit, deri më tani
Khadija Horton/Pexels

Ndërkohë që jemi vetëm në janar, mund të themi se këto albume kanë bërë namin, disa të tjerë pritet të kenë të njëjtin sukses dhe disa, thjesht mezi i presim!
 
Dëgjoji (të publikuarit) dhe na jep të drejtë:

Albumet e preferuar për momentin:

Margo Price - Strays

Måneskin - Rush!

Mac DeMarco - Five Easy Hot Dogs

Ice Spice - Like..? EP

Albume të sapodalë nga furra:

Ava Max - Diamonds & Dancefloors

Elle King - Come Get Your Wife 

Sam Smith - Gloria 

SG Lewis - AudioLust & HigherLove

Albume që i presim me padurim:

Caroline Polachek - Desire, I Want to Turn Into You (Shkurt)

Gorillaz - Cracker Island (Shkurt)

Gracie Abrams - Good Riddance (Shkurt)

Paramore - This Is Why (Shkurt)

Rebecca Black - Let Her Burn (Shkurt)

Logic - College Park (Shkurt)

Lana Del Rey - Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd (Mars)

Miley Cyrus - Endless Summer Vacation (Mars)

Mimi Webb – Amelia (Mars)

Lewis Capaldi - Broken by Desire to Be Heavenly Sent (Maj)

Artikuj të sugjeruar: