Fitness

Trajnerja personale e Shakira-s zbulon ca nga ushtrimet e saj të preferuara të barkut!

Shkruar nga Anabel

26 Janar 2023

Trajnerja personale e Shakira-s zbulon ca nga ushtrimet e saj të preferuara

Midis këngës së saj të re "Shakira: BZRP Music Sessions #53" dhe skandalit me ish-bashkëshortin, Gerard Pique, Shakira është prej kohësh në qendër të mediave.

Megjithatë, këtë herë, le të flasim më pak për ngjarjet në jetën e Shakira-s dhe më shumë për muskujt e saj të barkut!

Anna Kaiser, trajnerja personale e Shakira-s ka vendosur të ndajë disa prej ushtrimeve të saj të preferuara.

Dyshja janë stërvitur së bashku për më shumë se një dekadë, përfshirë përgatitjen për performancën e Shakira-s në Super Bowl 2020, me Jennifer Lopez.

Mund të bëni çdo ushtrim për 30 sekonda, me 10 sekonda pushim midis.

1. Side Bend With Dumbbells

2. High-Knee March With a Twist

3. Pilates Ball Ab Curl

4. Side Plank

5. Squat

6. Bicycle Crunches

7. Lying Overhead Reach

Burimi: Pop Sugar