TV Mania

Luizi zbulon 'sekretin' e produksionit për këtë javë

Shkruar nga Anabel

26 Janar 2023

Luizi zbulon 'sekretin' e produksionit për këtë

Luiz Ejlli është aq i përfshirë në lojë, sa duket që nuk i shpëton asnjë detaj. Kur nuk mendon për Kiarën, Luizi mendon vetëm për lojën...deri në atë pikë, sa arriti të zbulojë “sekretin” e produksionit për nominimet e kësaj jave.

Moderatorja Arbana Osmani njoftoi banorët se në nominim janë: Luizi, Efi dhe Armaldo. Banorët u habitën jo pak, sepse do të rezultonte në eleminimin e një lojtari të fortë, qoftë Efi apo Armaldo (sepse Luizi nuk ka gjasa të dalë).

Mirëpo ky i fundit bëri disa llogari dhe u shpreh se është 100% i bindur se janë 4 banorë në nominim dhe jo 3. Banori i ri, Xhonatani, kaloi automatikisht në nominim sepse u dënua për faktin që i dha Oltës informacione nga jashtë. Ai u urdhërua që të mos ua thoshte këtë detaj banorëve.

Në komunikim me banorët, Luizi u shpreh se është i bindur se edhe Xhonatani është në nominim, por produksioni nuk ua ka thënë që të ketë dinamika brenda lojës nga Efi dhe Armaldo, si më të rrezikuar.

Zarfi i zi (për Xhonatanin), thirrja e tij në dhomën e rrëfimit (ku iu njoftua dënimi, pra nominimi) dhe fakti që banorët nuk e dëgjuan se çfarë komunikoi Arbana me Xhonatanin, dëshmojnë se ai është nominim, tha Luizi. 

E në fakt ka të drejtë!

Ndërkohë produksioni kur Luizi i tha Armaldos dhe Efit që është dhe një tjetër në nominim:

Luizi zbulon 'sekretin' e produksionit për këtë