Social Buzz

5 trende tatuazhesh që do mbizotërojnë në 2023-shin!

Shkruar nga Anabel

25 Janar 2023

5 trende tatuazhesh që do mbizotërojnë në 2023-shin!

Nëse po kërkoni një mënyrë të veçantë “rifreskimi” personal, ideja e një tatuazhi mund të jetë një zgjidhje e mirë.

Vitin e kaluar ishin trend tatuazhet e frymëzuara nga vitet ’90, ndërsa këtë vit më shumë vëmendje po marrin detajet e vogla.

"Njerëzit po ndryshojnë llojet e tatuazheve që bëjnë për shkak të ndikimit të të tjerëve, për shembull të Hailey Bieber”, thotë artistja e tatuazheve, Syd Smith. “Tatuazhet e saj të duarve janë disa nga fotot më të zakonshme që marr për frymëzim dhe padyshim që ka ndikuar tek njerëzit e tjerë”.

Këto parashikohen të jenë 5 tendencat e tatuazheve për vitin 2023. Ju mund t’i shihni dhe t’i personalizoni ato në mënyrën tuaj për t’i bërë të duken sa më unike.

Mikrozemra

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rydelreib tattoo (@rydelreib_tattoo)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEY WORLD ?? (@bey_ink)

Dizajn me tigër

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hex Tattoo Studio (@hex.tattoostudio)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zara Ilana Solava (@opal_tattoo)

Tatuazh në gishta

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAMES TATTOO STUDIO (@namestattoo)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HANDPOKE tattoo / ???? ??? / istanbul (@handpoke_aurum)

Zogj

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? (@minustattoo)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SALVATION TATTOO LOUNGE (@salvationtattoolounge)

Tatuazhe në fundshpinë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by call me lazy~~~~ (@lazytattoos)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mini ? ?? (@mevs_art)

Burimi: Pop Sugar