Celebrity

Aktorja thyen një rekord interesant, nisur nga filmat ku ka luajtur!

Shkruar nga Anabel

25 Janar 2023

Aktorja thyen një rekord interesant, nisur nga filmat ku ka luajtur!
Photo Credits: Axelle

Tani që “Avatar: The Way of Water” ka arritur shifrën e fitimit prej 2 miliardë dollarësh, Zoe Saldaña është bërë aktorja e parë që luan në katër filma të tillë.

“Avatar”, filmi i parë; “Avatar: The Way of Water”; “Avengers: Fundgame” dhe “Avengers: Infinity War” fituan të gjitha më shumë se 2 miliardë dollarë, sipas People, dhe në të gjithë filmat ka luajtur Zoe, ndonëse mund ta keni të vështirë ta njihni me gjithë animacionet dhe kostumet e vendosura.

Vetëm 6 filma në tërësi kanë gjeneruar mbi 2 miliardë dollarë dhe të vetmit ku nuk ka luajtur Zoe, janë “Titanic” dhe “Star Wars: The Force Awakens”.

Kur diskutoi pjesëmarrjen e saj në filma kaq të mëdhenj, Saldaña tha për Deadline:

“Ndihem mirënjohëse dhe vajza më me fat, duke e ditur që më ftuan të bashkohesha në filma me regjisorë specialë dhe një kast special. Kam fituar miq dhe mentorë.”

Edhe shumëëëë para.

Burimi: Glamour