Moda

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë 2023-shit

Shkruar nga Anabel

25 Janar 2023

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë
Getty Images

Këpucët e bëjnë më të bukur ose mund ta prishin komplet veshjen tënde, ama me këto trende do të jesh gjithmonë yll dhe në qendër të vëmendjes:

Sandalet me platformë

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë
Getty Images

Çizmet e gjata

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë
Getty Images

Sandale me takë të ulët

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë
Getty Images

Kambale

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë
Getty Images

Sandale me gisht

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë
Getty Images

Çizmet me xixa

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë
Getty Images

Shumë rripa

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë
Getty Images

Sandale transparente

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë
Getty Images

Taka të trasha

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë
Getty Images

Këpucë loafers

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë
Getty Images

Artikuj të sugjeruar: