Celebrity Style

U habitët nga Doja Cat? Duhet të shihni edhe këto veshje të çuditshme nga V.I.P-at

Shkruar nga Anabel

24 Janar 2023

U habitët nga Doja Cat? Duhet të shihni edhe këto veshje të
Getty Images

Doja Cat u shfaq dje në Javën e Modës në Paris e mbuluar me 30,000 kristale dhe e lyer (dhe e veshur) me ngjyrë të kuqe nga koka te këmbët. Gjithsesi, na duhet ta pranojmë: Veshja e Doja-s nuk është më e çuditshmja dhe kontraversalja që kemi parë.

Ja një listë me veshje të tjera që kanë kthyer kokat nëpër evente të ndryshme:

Joy Villa – Çmimet Grammy 2019

U habitët nga Doja Cat? Duhet të shihni edhe këto veshje të
Getty Images

Villa veshi këtë fustan me shprehjen “Build the Wall” në vitin 2019. Shprehja është përdorur gjerësisht nga ish-presidenti Donald Trump, i cili donte të ndërtonte një mur të madh, në kufirin SHBA-Meksikë, në mënyrë që të ndalonte hyrjen e paligjshme të shtetasve meksikanë në SHBA. Ajo e kompletoi look-un me çantën e kuqe, në të cilën shkruhej "Make America Great Again", sërish shprehje dhe fushatë e Trump.

Lizzy Gardiner – Çmimet Oscar 1995

U habitët nga Doja Cat? Duhet të shihni edhe këto veshje të
Getty Images

Lizzy veshi këtë fustanin të krijuar me karta gold American Express. Për realizimin u përdorën 254 karta dhe kemi disa pyetje: A ishte i rëndë fustani? Si ia doli të ulej në karrige? Dhe ajo më e rëndësishmja: Pse?

Lady Gaga – Çmimet MTV Video 2010

U habitët nga Doja Cat? Duhet të shihni edhe këto veshje të
Getty Images

Fustani i Gaga-s, i krijuar me mish të vërtetë, ngjalli shumë debat, sidomos te komuniteti i mbrojtjes së kafshëve. “Mishi simbolizon dhunën gjakatare dhe vuajtjet, ndaj nëse po përpiqeshin të përcillnin këtë pamje, ia dolën”, u shpreh komuniteti në fjalë.

Katie Price

U habitët nga Doja Cat? Duhet të shihni edhe këto veshje të
Getty Images

Katie zgjodhi këtë veshje, e cila nga shumë njerëz u cilësua si “tejet e çuditshme”.

Sërish, Lady Gaga – Çmimet Grammy 2011

U habitët nga Doja Cat? Duhet të shihni edhe këto veshje të
Getty Images

Të gjithë menduan se qëndrimi i Gaga-s në një vezë ishte thjesht shumë konfuzues.

Madonna – Çmimet Grammy 2015

U habitët nga Doja Cat? Duhet të shihni edhe këto veshje të
Getty Images

Nuk e dimë ç’mendoi, ama dimë që të gjithë u morën me veshjen e saj për një kohë shumë të gjatë.

Kanye West & Kim Kardashian - Met Gala 2021

U habitët nga Doja Cat? Duhet të shihni edhe këto veshje të
Getty Images

Jo pak njerëz u çuditën kur panë çiftin e famshëm të veshur komplet me të zeza në Met Gala. Shumë persona aluduan se personat e shfaqur në event nuk ishin fare Kim dhe Kanye.

Artikuj të sugjeruar: