Meshkujt

Pyetje: Ç’problem kanë burrat me horoskopin?

Shkruar nga Anabel

23 Janar 2023

Pyetje: Ç’problem kanë burrat me horoskopin?

Statistikat ndryshojë, mirëpo zakonisht thuhet se gratë tërhiqen më shumë nga astrologjia, ndërsa burrat jo dhe aq.

Pse ndodh kështu? Për inat ironi, ne po i referohemi...astrologjisë. Astrologu Corew Cowds thotë “se ka të bëjë gjithçka me Diellin dhe Hënën”.

“Çdo shenjë ndahet në energji femërore dhe energji mashkullore. Energjia mashkullore është si Dielli, ndërsa ajo femërore si Hëna. Dielli nuk tenton të ndryshojë, është më i qëndrueshëm teksa “punon” për të realizuar stinët në Tokë."

Pra, burrat janë më të prirur për të qenë më të qëndrueshëm dhe të besojnë gjërat kontrete.

Të tjera studime thonë se “gratë janë më të prirura për të punuar dhe për të njohur veten”, ndërsa burrat “janë të bindur se e dinë kush janë dhe çfarë duan.”

Megjithatë, shumë ekspertët theksojnë se gjatë raporteve të ndryshme, shoqërore dhe romantike, pas disa kohësh, djemtë fillojnë të interesohen për shenjat e horoskopit, në rast se dikush tjetër (khëm e dashura khëm) është i fiksuar me to dhe i përmend gjatë gjithë kohës.

Prandaj, mos u çudisni nëse ai një ditë ju pyet "po unë, cilën shenjë kam ashendent?".