TV Mania

3 banorët më të pëlqyer në ‘Big Brother VIP Albania’, deri tani

Shkruar nga Anabel

23 Janar 2023

3 banorët më të pëlqyer në ‘Big Brother VIP

Dinamikat brenda shtëpisë së “Big Brother VIP Albania” ndryshojnë nga dita në ditë, por diçka është e sigurt: Deri tani, 3 duket të jenë banorët më të pëlqyer nga publiku.

Si mbërritëm në këtë përfundim? Duke marrë në konsideratë dinamikat brenda shtëpisë, komentet e njerëzve në rrjete sociale dhe sondazhet e Anabel. Në vendin e dytë dhe të tretë qëndrojnë Kiara dhe Efi. Të dyja vajzat mund të ndërrojnë lehtësisht vendet me njëra-tjetrën.

3 banorët më të pëlqyer në ‘Big Brother VIP

Kiara është një personazh që padyshim është vendosur në qendër të vëmendjes nga interesi që Luizi ka treguar për të. Me qetësinë e saj, natyrën jokonfliktuale në një shtëpi ku nuk mbarojnë debatet, jo më kot Kiara pëlqehet nga një pjesë e konsiderueshme e shikuesve. Plus, romanca gjithmonë ngjall interes në publik.

3 banorët më të pëlqyer në ‘Big Brother VIP

Efi, nga ana tjetër, është gjithashtu një konkurrente e fortë, të cilën jo pak njerëz e shohin edhe finaliste. Efi nuk ka pasur frikë të shprehë mendimin e saj në shumë debate, të “ndajë shapin nga sheqeri” pa tone ulëritëse, pa bërtitur, pa bërë thashetheme në çdo cep të shtëpisë.

3 banorët më të pëlqyer në ‘Big Brother VIP

Efi ka qenë një nga personazhet që ka kundërshtuar figura të forta në shtëpi – si Olta dhe Luizi – por në të njëjtën kohë u ka dhënë të drejtë kur, sipas mendimit të saj, kanë pasur të drejtë. Kjo gjë e ka pozicionuar atë si një konkurrente të fortë, të drejtë dhe me gjykim të ftohtë. Njerëz të tjerë preferojnë edhe raportin që ajo ka me Luizin.

3 banorët më të pëlqyer në ‘Big Brother VIP

3 banorët më të pëlqyer në ‘Big Brother VIP

3 banorët më të pëlqyer në ‘Big Brother VIP

Në vend të parë, siç me siguri prisni, Luizi. Për vetë situatat që ka sjellë brenda shtëpisë, dinamikat që ka shkaktuar, faktin që të gjithë banorët merren me të, Luizi është deri tani konkurrenti me më shumë probabilitet për të fituar.

3 banorët më të pëlqyer në ‘Big Brother VIP

Emra të tjerë që kanë fituar një farë simpatie te publiku mund të përmendim edhe Kristin dhe Armaldon.

3 banorët më të pëlqyer në ‘Big Brother VIP

Ndërkohë, ndonëse aktualisht nuk ka përkrahjen nga publiku në nivelet e Luizit, një element i rëndësishëm i lojës dhe i gjithë konflikteve brenda saj, është padyshim Olta Gixhari.

Mbetet për t’u theksuar se ka kaluar vetëm 1/3 e lojës. Kemi ende për të parë. Shumë gjëra mund të ndryshojnë.