Celebrity

Travis Barker bëri një tatuazh të ri për Kourtney dhe reagimet e njerëzve janë epike

Shkruar nga Anabel

23 Janar 2023

Travis Barker bëri një tatuazh të ri për Kourtney dhe

Gjuha e dashurisë së Travis Barker? Tatuazhet! Bateristi i njohur ka shtuar një tjetër tatuazh, dedikuar gruas së tij, Kourtney Kardashian. Saktësisht, ka bërë sytë e saj në kofshën e tij, por njerëzit shohin gjithçka tjetër, përpos syve të Kourt.

Travis Barker bëri një tatuazh të ri për Kourtney dhe

Komentuesit patën të gjithë kohën e botës për t’u shprehur kështu:

Disa thanë se në fakt, sytë u duken si të Kim-it:

Travis Barker bëri një tatuazh të ri për Kourtney dhe

Të tjerë menduan se ishte një homazh për Michael Jackson:

Travis Barker bëri një tatuazh të ri për Kourtney dhe

Nga doli kjo e Michael Jackson? Frymëzuar nga kopertina e albumit "Dangerous" nga mbreti i pop-it.

Travis Barker bëri një tatuazh të ri për Kourtney dhe

Madje, pati edhe komentues që thanë se sytë në kofshën e Travis ngjanin me ato të vjehrrës së tij, Kris Jenner, apo edhe të James Charles.

Ja sytë e Kris:

Travis Barker bëri një tatuazh të ri për Kourtney dhe

Ja dhe sytë e James:

Travis Barker bëri një tatuazh të ri për Kourtney dhe

Diçka tjetër që përbën një rastësi të çuditshme?

Poshtë syve të Kourt, (Kim, Kris, MJ, apo Charles; të kujtdo qofshin), shkruhet "Në përkujtim", si një homazh për dikë që nuk jeton më.

Travis Barker bëri një tatuazh të ri për Kourtney dhe

Personalisht, besoj se ngjajnë fiks si sytë e Kourtney, s'e di tani...

Poll