Moda

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!

Shkruar nga Anabel

23 Janar 2023

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!
@whowhatwearuk/ Pinterest

Ditët me shi shtojnë dëshirën për të qenë rehat dhe këto kombinime e përmbushin këtë dëshirë:

Tuta, bluzë dhe pallto

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!
@stealthelook/ Pinterest

Xhup i ngrohtë, streçe dhe kambale

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!
@shelbyannepink/ Pinterest

Xhinse dhe pulovër sportive

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!
@bilqishikma/ Pinterest

Pantallona, pulovër dhe xhup lëkure

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!
@stealthelook/ Pinterest

Xhup i fryrë, streçe dhe çizme

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!
@lexieprikhod/ Pinterest

Fustan dhe xhaketë/ pallto

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!
@Pretty_Inspiration/ Pinterest

Pantallona, këmishë dhe pulovër

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!
@WhoWhatWear/ Pinterest

Xhup bomber dhe xhinse

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!
Instagram

Xhinse dhe pulovër e trashë

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!
@thestylepanorama/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: