Astro Fun

Gjithçka që mendojmë për Ujorin, përmes memeve!

Shkruar nga Anabel

22 Janar 2023

Gjithçka që mendojmë për Ujorin, përmes memeve!
Instagram

Ujori është një shenjë unike, individualiste, do lirinë dhe artin. Si e tillë, shpesh e gjen veten të vetmuar dhe të keqkuptuar nga të tjerët. Gjithsesi, Ujor, ne të kuptojmë aq mirë, sa të gjejmë edhe meme që të përshkruajnë fiks siç je:

Herë trëndafil dhe herë gjemb:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aquarius (@aquariusideal)

Vetëm një person e meriton mirësinë dhe butësinë tënde:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aquarius Memes And Reels (@aquarius_bitchess)

Ja pra, shkurt e qartë:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aquarius (@aquariusideal)

Kush je ti që mendon se mund të më ndalosh?!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alessia ?? (@aquariusfhul)

Ja ku janë FAKTET!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aquarius Memes Page (@aquariusprivateworld)

Një liqen i qetë dhe një oqean aspak paqësor:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aquarius meme (@aquariusloyal)

E kush mund ta kuptojë universin e tyre?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aqua girls (@aquarius.bitchess_only)

Të thotë gjërat që ua thotë të gjithëve, por në mënyrë "ekskluzive":

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aqua girls (@aquarius.bitchess_only)

Eh...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aquarius Memes And Reels (@the.aquariusclub)

Sa më shumë lekë që të blej të gjiiiithë librat e botës!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aquarius Memes and Reels ?? (@aquariusmindsx)

Artikuj të sugjeruar: