Muzika

Brenda performancës spektakolare të Beyoncé në Dubai

Shkruar nga Anabel

22 Janar 2023

Brenda performancës spektakolare të Beyoncé në Dubai
Getty Images

Diva Beyoncé dha një performcancë të jashtëzakonshme në hotelin super luksoz “Altantis The Royal”, me rastin e hapjes së kazinosë "Atlantis Casino".
 
Tre veshje të ndryshme, efekte fantastike dhe një duet mes Blue Ivy Carter dhe Bey, këto dhe shumë të tjera i gjen më poshtë:

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Atlantis The Royal (@atlantistheroyal)

#2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Atlantis The Royal (@atlantistheroyal)

#3

#4

#5

Tani, kalojmë te veshjet:

Brenda performancës spektakolare të Beyoncé në Dubai
Getty Images
Brenda performancës spektakolare të Beyoncé në Dubai
Getty Images
Brenda performancës spektakolare të Beyoncé në Dubai
Getty Images

Khëm-khëm. Vijmë edhe te pyetja e artë: Sa u pagua? 24 milionë euro!

Ika të qaj 500 minuta!

MOS I HUMBISNI