Kinema & TV

Diçka që duhet të shihni patjetër? Shia LaBeouf si perëndeshë greke!

Shkruar nga Anabel

20 Janar 2023

Diçka që duhet të shihni patjetër? Shia LaBeouf si
Getty Images

Shia LaBeouf po bën maksimumin për rolin e tij në filmin më “Megalopolis”, madje u tjetërsua si një perëndi greke, me fustan, taka dhe makeup.
 
Ja dhe foto që ta vizualizoni idenë e krijuar:

Diçka që duhet të shihni patjetër? Shia LaBeouf si
OG-MEGA

Ndërkohë, nuk ka ende detaje rreth filmit me regji të Francis Ford Coppola. Dimë vetëm që i përket zhanerit fantastiko-shkencor dhe rrëfen historinë e një arkitekti që rindërton qytetin e New York, pas një tragjedie.

Diçka që duhet të shihni patjetër? Shia LaBeouf si
OG-MEGA

“Megalopolis” financohet plotësisht nga Coppola dhe ka një kast fantastik: Adam Driver, Forrest Whitaker, Laurence Fishburne, Jon Voight, Dustin Hoffman dhe Aubrey Plaza.
 
Kaq sa dimë jua thamë, ama, presim që filmi të jetë një kryevepër.