Beje Vete

Nuk qenkërka e vështirë: Si të krijosh bluza të stampuara vetë në shtëpi!

Shkruar nga Anabel

19 Janar 2023

Nuk qenkërka e vështirë: Si të krijosh bluza të

Bluzat me stampime po kthehen vazhdimisht në trend; herë stampohen personazhe, figura apo shprehje të ndryshme. E dinit që bluzat e stampuara mund t'i krijojmë edhe vetë në shtëpi. 

Për një bluzë të tillë ndiqni hap pas hapi fotot e mëposhtme.

Pasi të keni printuar imazhin që doni të stamponi, mblidheni si në foto përmes një qeseje plastike (ato që përdoren në kuzhinë) dhe priteni sipas formës së imazhit.

Nuk qenkërka e vështirë: Si të krijosh bluza të

Vendosni poshtë bluzës një letër rezistente ndaj nxehtësisë dhe sipër imazhit vendosni një letër kartoni, edhe kjo rezistente ndaj nxehtësisë. Vendosni hekurin sipër në mënyrë që ngjyrat dhe shkrimi të depërtojnë në bluzë.

Nuk qenkërka e vështirë: Si të krijosh bluza të

Rezultati është i tillë:

Nuk qenkërka e vështirë: Si të krijosh bluza të