Instagramming

Njerëzit janë të irrituar me një postim në Instagram-in e Kiara Titos, por pse?

Shkruar nga Anabel

18 Janar 2023

Njerëzit janë të irrituar me një postim në Instagram-in
@bigbrotheralb_vip/ Instagram

Kiara Tito festoi dje ditëlindjen dhe Luiz Ejlli i rezervoi një surprizë, duke i kushtuar një performancë të veçantë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiara Tito (@kiaratito)

Kushdo që e menaxhon llogarinë e Kiarës në Instagram ka postuar momentin, por fansat kanë vënë re se Luizi nuk është në video. Pra, shkurt e qartë, Luizi është prerë nga postimi.
 
Menjëherë njerëzit kanë komentuar dhe e kanë vënë në dukje mungesën e këngëtarit, i cili i bëri edhe surprizën moderatores.

Disa komentues pyesnin se përse Luizi nuk ishte pjesë e postimit:

Njerëzit janë të irrituar me një postim në Instagram-in

Njerëzit janë të irrituar me një postim në Instagram-in

Njerëzit janë të irrituar me një postim në Instagram-in

Njerëzit janë të irrituar me një postim në Instagram-in

Njerëzit janë të irrituar me një postim në Instagram-in

Njerëzit janë të irrituar me një postim në Instagram-in

Njerëzit janë të irrituar me një postim në Instagram-in

Njerëzit janë të irrituar me një postim në Instagram-in

Njerëzit janë të irrituar me një postim në Instagram-in

Të tjerë komentues kanë thënë se Luizi meritonte të ishte pjesë e postimit, sepse mendoi për surprizën

Njerëzit janë të irrituar me një postim në Instagram-in

Njerëzit janë të irrituar me një postim në Instagram-in

Njerëzit janë të irrituar me një postim në Instagram-in

Njerëzit janë të irrituar me një postim në Instagram-in

Duke nisur nga komentet, vumë re se Luizi nuk gjendet në Instagram-in e Kiarës dhe nuk e dimë pse personi/at që e menaxhojnë llogarinë nuk e kanë përfshirë këngëtarin në asnjë postim. 

Poll