Kinema & TV

2023-shi plot thriller! Filmat që do të të drithërojnë përgjatë këtij viti

Shkruar nga Anabel

18 Janar 2023

2023-shi plot thriller! Filmat që do të të drithërojnë

Viti 2023 vjen me prodhime të shumta kinematografike dhe ne mezi po i presim këto filma:

"Plane"

"Missing"

"Knock at the Cabin"

"Cocaine Bear"

"65"

"John Wick: Chapter 4"

"Extraction 2"

"Heart of Stone"

"Master Gardener"

Artikuj të sugjeruar: